Terug naar de homepagina - Tuinaanleg Hoogland Amersfoort - Tuinontwerp Tuinonderhoud

Tuinaanleg in de buurt van Amersfoort door 'Groen natuurlijk'

voorbeeld tuinaanleg

Zoekt u een hoveniersbedrijf voor tuinaanleg in Hoogland? 'Groen natuurlijk' uit Hooglanderveen bestaat al sinds 1983. Tom Brundel en zijn team hebben dus al ruim 30 jaar ervaring met tuinaanleg in de omgeving van Hoogland, Nijkerk, Leusden en Amersfoort.

Tuinaanleg in Hoogland en omgeving

Het eerste wat we doen, is met u bespreken hoe uw tuin eruit moet zien. Misschien heeft u zelf al een tuinontwerp gemaakt, anders doen wij dat. Het tuinontwerp is de basis voor de begroting van de tuinaanleg. Gaat u akkoord met onze offerte voor de tuinaanleg, dan plannen we die meteen in. Vrijwel alles doen we zelf. Ook de sierbestratingen. Een strak, modern terras met grote tegels of juist een nostalgisch tuinpaadje met oude klinkertjes? Het kan allemaal.

Tom Brundel van 'Groen natuurlijk'

'Groen natuurlijk' uit Hooglanderveen is een klein bedrijf. En dat heeft een reden. Tom werkt veel buiten en dat wil hij graag zo houden. Dat heeft ook voordelen voor u: Tom is uw aanspreekpunt vanaf het eerste gesprek tot de daadwerkelijke tuinaanleg. Hij werkt al jaren samen met een klein team van enthousiaste en goed opgeleide mensen. Als het nodig is, huurt hij extra personeel in. Tuinaanleg door 'Groen natuurlijk' uit Hooglanderveen duurt dus nooit langer dan gepland.

Contactgegevens 'Groen natuurlijk' Hooglanderveen

Wilt u meer weten over tuinaanleg door 'Groen natuurlijk' uit Hooglanderveen of wilt u meteen een afspraak maken? Omdat we overdag vaak buiten te vinden zijn, kunt u ons het beste op de  mobiel bellen: 06 51 25 09 99. Mailen kan ook: groennatuurlijk@hooglanderveen.net. We zitten niet de hele dag achter de pc, maar we zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Leusden en omgeving