Terug naar de homepagina - Tuinontwerp Nijkerk Amersfoort - Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud

Tuinontwerp in Nijkerk door hoveniersbedrijf 'Groen Natuurlijk'

voorbeeld tuinaanleg

Zoekt u een goed hoveniersbedrijf voor het tuinontwerp rondom uw huis of bedrijfspand in Nijkerk, Leusden of Amersfoort? Maak dan vrijblijvend een eerste afspraak met Tom Brundel van 'Groen Natuurlijk' uit Hooglanderveen. Tom heeft al meer dan 30 jaar ervaring met tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Wilt u uw eigen tuinontwerp laten uitvoeren? Dat kan natuurlijk ook.

Tuinontwerp in Nijkerk en omgeving

Elk tuinontwerp is uniek. Want bij elk tuinontwerp moet je rekening houden met andere dingen. Wat is de beschikbare ruimte? Hoe is de ligging ten opzichte van de zon? Wat is de grondsoort en welke wensen hebben de gebruikers? Het is elke keer weer de kunst om het tuinontwerp daarop aan te passen. Wilt u dat we het tuinontwerp afstemmen op het interieur en de architectuur van uw woning of bedrijfsgebouw in Nijkerk? Doen we!

Klein bedrijf met enthousiaste vakmensen

Tom Brundel begon met hoveniersbedrijf 'Groen Natuurlijk' in 1983. Hij heeft dus al zo'n 30 jaar ervaring met tuinontwerp in Nijkerk, Leusden en Amersfoort. Tom houdt zijn bedrijf bewust klein, zodat hij ook zelf buiten kan blijven werken. Hij heeft een aantal enthousiaste en goed opgeleide vakmensen in dienst. Met hen werkt hij al jarenlang samen om ook uw tuinontwerp in Nijkerk snel en doelmatig uit te voeren.

Contact opnemen met Tom Brundel

Heeft u vragen over tuinontwerp in de buurt van Nijkerk of wilt u meteen een afspraak maken? Dan kunt u ons overdag het beste mobiel bellen, want meestal zijn we buiten aan het werk: 06 51 25 09 99. Mailen kan ook: groennatuurlijk@hooglanderveen.net. We zitten niet de hele dag achter de computer, maar we zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden.

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Leusden en omgeving