Terug naar de homepagina - Tuinonderhoud Amersfoort Hoogland - Tuinontwerp Tuinaanleg

Tuinonderhoud Amersfoort

voorbeeld tuinaanleg

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf dat de onderhoud van uw tuin periodiek kan verzorgen? Hoveniersbedrijf Groen Natuurlijk neemt u de zorg voor de tuin graag uit handen. Met ruim 30 jaar ervaring zorgt eigenaar Tom Brundel dat uw tuin altijd tiptop in orde is. Groen Natuurlijk levert deze diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Een mooie, goed onderhouden tuin is immers het visitekaartje voor elk pand, of dit nu een woonhuis of een bedrijfspand betreft.

Tuinonderhoud Amersfoort en omgeving

Of u nu een grote of een kleine tuin heeft, elke tuin heeft onderhoud nodig. De heg moet worden gesnoeid, onkruid moet worden verwijderd, het gazon moet worden verzorgd, sierbestrating moet worden gereinigd: er lijkt geen einde te komen aan de takenlijst. Hoveniersbedrijf Groen Natuurlijk neemt u deze taken graag uit handen. U kunt ons inhuren voor het winter- of zomerklaar maken van uw tuin. Het is echter ook mogelijk om al het onderhoud aan ons uit te besteden. Wij komen dan volgens afspraak periodiek langs om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen.

Tuinonderhoud Amersfoort door Groen Natuurlijk

Wij stemmen onze diensten zo goed mogelijk af op uw wensen en de behoeften van de tuin. De ene tuin heeft nu eenmaal meer onderhoud nodig dan de andere. Tom Brundel komt graag bij u langs om de tuin te bekijken en de mogelijkheden voor eenmalig of periodiek onderhoud met u te bespreken. Groen Natuurlijk is een klein bedrijf met enthousiaste medewerkers die deskundig zijn opgeleid. Zo weet u zeker dat uw tuin in goede handen is!

Meer informatie

Bent u op zoek naar een hoveniersbedrijf voor eenmalig of periodiek onderhoud van uw tuin in de omgeving van Amersfoort, Leusden en Nijkerk? Neemt u dan contact op met Tom Brundel voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tom is het best te bereiken op 06 51 25 09 99. U kunt ook een e-mail sturen naar Mail Groen Natuurlijk

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Leusden en omgeving