Terug naar de homepagina - Tuinonderhoud Hoogland Amersfoort - Tuinontwerp Tuinaanleg

Tuinonderhoud in Hoogland door hoveniersbedrijf 'Groen Natuurlijk'

voorbeeld tuinaanleg

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met tuinonderhoud in Hoogland of Amersfoort? Maak dan een afspraak met Tom Brundel van hoveniersbedrijf 'Groen Natuurlijk' uit Hooglanderveen. We komen graag bij u langs voor een korte klus of voor periodiek tuinonderhoud. Net wat u wilt.

Tuinonderhoud in Hoogland

Moet er hoognodig gesnoeid en geknipt worden? Heeft het gazon een opknapbeurt nodig of wilt u weer eens andere planten in de border? Voor eenmalige klussen en tuinonderhoud in de omgeving van Hoogland, Nijkerk en Leusden, kunt u altijd terecht bij 'Groen Natuurlijk' uit Hooglanderveen. We kunnen u ook ál het tuinonderhoud uit handen nemen en op gezette tijden langskomen voor tuinonderhoud.

Hoveniersbedrijf 'Groen Natuurlijk' uit Hooglanderveen

Hovenier Tom Brundel richtte 'Groen Natuurlijk' op in 1983. Hij heeft dus al een dikke 30 jaar ervaring met tuinonderhoud. Om buiten te kunnen blijven werken, heeft Tom er bewust voor gekozen om zijn bedrijf klein te houden. Hij is dus zelf bij alles betrokken, van het eerste informatieve gesprek over uw wensen tot de uitvoering van het tuinonderhoud. Tom heeft een aantal enthousiaste vakmensen in vaste dienst met wie hij al jaren lang samenwerkt. Zijn er meer handen nodig voor het tuinonderhoud? Dan huurt hij extra mensen in, zodat de klus snel en eficiënt geklaard wordt.

Contactgegevens Tom Brundel

Heeft u nog vragen over tuinonderhoud of wilt u meteen een afspraak maken met 'Groen Natuurlijk' uit Hooglanderveen? Overdag zijn we vaak buiten aan het werk, dus kunt u het beste ons mobiele nummer bellen: 06 51 25 09 99. Een mail sturen kan ook: groennatuurlijk@hooglanderveen.net. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden, maar verwacht niet dat we meteen reageren, want meestal zijn we buiten bezig met tuinaanleg of tuinonderhoud.

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Leusden en omgeving