Terug naar de homepagina Tuinaanleg Tuinonderhoud Tuinontwerp

Sierbestrating Amersfoort

Hoveniersbedrijf Groen Natuurlijk dat werkzaam is in Amersfoort en omgeving is gespecialiseerd in het leggen van sierbestrating. Na planten en ander groen is een strak gelegd pad of terras immers een meerwaarde voor iedere tuin. Of u nu sierbestrating wilt in uw voor- of achtertuin of de tuin van uw bedrijfspand wilt bestraten: Groen Natuurlijk is u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

voorbeeld tuinaanleg

Sierbestrating Amersfoort en omgeving

De keuze van sierbestrating is mede bepalend voor de sfeer van uw tuin. Wilt u een strakke moderne tuin creƫren? Of kiest u voor een landelijke tuin? Er zijn diverse soorten sierbestrating verkrijgbaar zodat er altijd een materiaal, een kleur en een vorm beschikbaar is die past bij uw tuinstijl. De keuze van de steen is ook bepalend voor de mate van onderhoud en het prijskaartje. We gaan graag met u in gesprek om de sierbestrating te vinden die het best past bij uw tuin en uw voorkeuren.

Sierbestrating Amersfoort door Groen Natuurlijk

Hoveniersbedrijf Groen Natuurlijk is een kleinschalig bedrijf waarbij de eigenaar Tom Brundel samen met vakkundig medewerkers alle werkzaamheden zelf uitvoert. Door middel van een persoonlijk gesprek geeft hij een deskundig advies op maat. Naast sierbestrating is hoveniersbedrijf Groen Natuurlijk ook gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. U kunt het hele proces van tuinontwerp tot tuinonderhoud dus volledig uitbesteden aan Groen Natuurlijk. Met ruim 30 jaar ervaring is uw tuin bij Tom Brundel en zijn medewerkers in goede handen.

Meer informatie sierbestrating Amersfoort

Groen Natuurlijk levert diensten aan zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Amersfoort. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een vrijblijvende afspraak zodat de mogelijkheden besproken kunnen worden. We zijn bereikbaar op 06 51 25 09 99 en groennatuurlijk@hooglanderveen.net Wij streven ernaar uw e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden, maar gezien de aard van onze werkzaamheden kan dit langer duren dan u gewend bent.

Wij zijn goed bereikbaar vanuit Amersfoort, Vathorst, Nijkerk, Leusden en omgeving